Nogle gange, udtænkt og omhyggeligt forberedt erotisk middag med stearinlys, er ikke den måde, du forestillede dig. Det ser ud til, at du har leveret alt. Elegant og ret frank linned, aromatiske stearinlys, lette måltider, en lille mousserende vin, musik til kærlighed og lidenskab ...

Stop, det var med den musik, du tabte. Eller bare glemte dette, den nødvendige komponent, hjælper med at slappe af og trænge ind i humørets humør.

Men musikken slapper ikke kun, det diversificerer dit forhold. Musik er i stand til at tilføje ild eller tværtimod for at reducere temperament. Derfor bør valget af musik betale særlig opmærksomhed.

Husk at ild, der dækker dig med lyden af ​​latinamerikanske lidenskabelige kompositioner. Melody fyldt med lidenskab forårsager en utrolig tid til sensuel tiltrækningskraft.

Du har bemærket, hvor glatte, rytmiske danserebevægelser er fascinerende? En spændeperson vil ikke være i stand til at lære lambade. South Tango, hvad kunne være varmt for to, ikke bryde adskilt fra hinanden?

Guitar og saxofon vil give dit par uforglemmeligt tom indhold og ømhed. Sød nega vil føre til drømmens verden, hvor der ikke er plads til bekymringer og hverdagsproblemer. Langsom rolig rytme vil afsløre en subtil sensualitet. Aftenen med stearinlys fyldt med hæsende improvisationer af saxofon og en lys buste af guitarstrenge vil blive husket i mange år.

Hip-hop svarer fuldt ud til den unge krops mobilitet og fleksibilitet. Rynket munter melodi, incendiære rytmer selv bærer ikke en lille ladning af lidenskab.

Hvordan man vælger musik til kærlighed og lidenskab

Valg af musikalsk akkompagnement, stole på smagen af ​​din partner og husk at musikken skal lyde let og diskret. Hun skal ledsage din aften, men spiller ikke hovedrollen i den. Derfor bør du ikke gøre det for højt.

Og prøv ikke at give lidenskab under radioen! En behagelig melodi, for hvilken forandringer, der kommer vejrudsigten eller reklame på pakningerne, understøtter ikke engang romantikens fornemmelser. Derefter kan du sikkert sætte et kryds på næste aften.

Musik til kærlighed og lidenskab opvarmer ikke kun dit forhold, men kan også provokere en hobby mellem absolut ukendte mennesker. Især hvis dette par er karakteriseret ved nem excitabilitet. Sådanne mennesker kan bruge musik og til rollespil, der henter deres egen melodi til hver situation.

Der er ingen musik, der passer til ethvert par. Vise individualitet. Den klassiske, der forårsager glæde blandt udsøgt musik kærlighed, vil introducere en energisk ung mand til kedsomhed.

Du bliver nødt til at udføre nok erotiske aftener før du finder den musikalske akkompagnement, der fuldt ud vil svare på dine gensidige smag. Men er det dårligt? dating sider

Pin It on Pinterest

Share This
c7bad6ad6a4e67861f89477187e19534