Mennesker, der er diagnosticeret med diabetes, skal begrænse sig i mange fødevarer.Det er værd at være særlig opmærksom på brugen af ​​kulhydratfødevarer.

Den første ting at huske er at spise mad, der indeholder stivelse.Hvorfor er det bedre at indtage stivelse i stedet for sukker?Faktum er, at under påvirkning af enzymer nedbrydes stivelse til glukose og absorberes langsomt i blodet, og det stiger langsomt i blodet.I modsætning til sukker, der, når det kommer ind i blodbanen, øjeblikkeligt øger blodsukkeret.Stivelse findes i følgende fødevarer: korn, brød, melprodukter, kartofler og mange grøntsager.De vigtigste kilder til stivelse er kartofler og brød.Diabetikere er bange for at spise sukker, men ikke alle ved, at hundrede gram brød kan sammenlignes med otte stykker sukker.Og hundrede gram pasta med 12 sukkerklumper.Du skal vide dette og kontrollere dig selv hele tiden.

Det er bedre at spise sort rugbrød eller hvedeklidbrød.Der er mange B-vitaminer, især thiamin.Et sådant brød bidrager også til normaliseringen af ​​tarmfunktionerne.Men hvedebrød kan ikke indtages eller kun i små mængder, hvis en syg fordøjelseskanal og rugbrød ikke kan spises.Ud over sort brød kan du bruge forskellige kornprodukter, pasta, havregryn og havremel er nyttige.Det anbefales dog ikke at indtage fødevarer, der overstiger det daglige indtag af kulhydrater.

Bemærk også, at pasta bedst forbruges som en suppe snarere end som en sideskål.Men sideskålen skal laves med grøntsager eller salat.Når du bruger mel i panering eller sovs, skal du medtage det i din daglige kost.

Kartofler, som brød, er en af ​​de vigtigste kilder til kulhydrater.Ud over dette indeholder den imidlertid de nødvendige sporstoffer, for eksempel jod, kalium, vitamin C. Du kan spise fra to hundrede til tre hundrede gram kartofler om dagen, alt afhænger af dit kulhydratbehov.Bemærk, at en kartoffel i ægstørrelse vejer omkring tres gram og indeholder tolv gram kulhydrater.Det er korrekt at skrælle kartofler lige før madlavning og spise dem umiddelbart efter madlavning.Faktum er, at ved langvarig madlavning eller med et langt ophold i vand går en del af C-vitamin tabt.

I andre grøntsager er stivelse meget mindre, især i kål, agurker, tomater, greener, så de skal inkluderes i din kost.Det er nødvendigt at kombinere forskellige typer grøntsager, spise mere frugt, og brugen af ​​mel, korn og pasta skal kontrolleres. https://runrhinohostingservices.com/

Pin It on Pinterest

Share This
91dd3c8c11357acd57d3aefd897a0ab3