Sådan får du godt med penge til julen 2021, så du kan købe dyre gaver til familien

Ville det ikke være rart, at kunne lave en ekstra skilling i perioder, hvor livet kræver lidt ekstra kapital. Eksempelvis inden sommerferien eller op til jul? Måske er der en løsning på bekymringen, når julen står for døren og man ikke rigtigt ved, hvor pengene til de mange gaver skal komme fra. 

Der findes flere forskellige måder hvorpå man kan skabe sig lidt ekstra indtjening. En af de måder kunne være online spil, som spilekspert Bertram Winberg udmærker sig i (læs mere om ham her). Han leverer løbende artikler om alt, hvad der rører sig i spilleverden til gavn for spillere, der ønsker at tage det hele en tand mere seriøst.

Online spil kan være en vej til en ekstra julegave

Det er klart, at man på ingen måde kan vide sig sikker på noget som helst, hvad angår online spil. Om så det handler om roulette eller danske casino, så stilles der ingen garantier for noget som helst. Dog er det sikkert og vist, at der under alle omstændigheder altid findes vindere på skrabelodder. 

Det kunne i den forbindelse netop være dig. Visse steder kan man ligefrem få sig et gratis skrabespil som en bonuskampagne, og på den måde bliver det pågældende spil jo netop helt omkostningsfrit. Er heldet med dig, ville man hermed så kunne score sig penge til en ekstra stor julegave helt uden at betale selv.

Køb gaverne tidligt 

Man tænker næppe over julegaveindkøb i foråret eller i løbet sommeren, men det burde man. Den gamle sang om udbud og efterspørgsel er stadig gældende. Vi ved at sommershorts og badetøfler ikke er i særlig høj kurs i en iskold januar-måned, og således er visse julegave-indkøb heller ikke synderligt dyre, hvis man formår at købe dem på det rette tidspunkt. 

En ting er at spare penge på gaverne, noget andet er, at man netop skaber mulighed for at købe større gaver, hvis man netop køber dem i de rette perioder. Så timingen kan altså have en afgørende betydning for, om du vil kunne spendere penge på større gaver til de kommende juleaftener.

Køb julegaverne online

Danskerne handler mere og mere online. Vi bestiller dagligvarer, sneakers, tøj, cykler og delikatesser via online køb, men man kunne også i den forbindelse inkorporere julegavekøb. For faktisk er der op til flere penge at spare ved at shoppe gaverne på nettet. 

Du sparer netop det fragt og administrationsbeløb, der ofte er lagt til varerne i de fysiske butikker. Så hvis du køber online, vil du kunne spare og frigøre flere penge til en ekstra gave eller blot købe en større gave, da pengene rækker længere på netkøb.

Foretag alle online gavekøb samlet

Hvis vi bliver vi ved tesen om, at man kan tjene penge på at købe sine julegaver online, så kan man faktisk øge besparelsen yderligere med endnu et godt trick: at købe samtlige gaver i en samlet omgang. 

Det er ikke sikkert, at hele familiens gaver kan købes samme sted, men man kan med fordel søge at købe så mange så muligt på en samlet ordre. Det giver nemlig mening på fragtbalancen, da man hermed sparer fragten ved skulle sende 3,4 eller 5 separate gaver. 

Mange små fragtbeløb løber op, og de kan i sidste ende spares, hvorved man eventuelt gør plads til en ekstra gave i den samlede bestilling. Og så er det jo også rigtigt godt for klimaet at sænke antallet af leveringer, grundet udledningen af CO2 under forsendelse.

Find de gamle gavekort frem fra skuffen

Måske har du et gammel gavekort liggende, som du aldrig har fået brugt. Og måske passer dette præcist til en god ven eller et familiemedlem. Benyt det og skab hermed ekstra plads i budgettet til yderligere gaver. 

Som vi kan se, er det nærmest kun fantasien der sætter grænsen for, hvor man kan optimere sit julegave-indkøb. Ovenstående råd, er et godt skridt på vejen, men tænk eventuelt selv ud af boksen og kom på flere. Så er der garanti for ekstra julestemning i hjemmet.

Pin It on Pinterest

Share This
ff2fd7073f0368c133c238e1000f1cb3