2. dag på Folkemødet på Bornholm

Der er varslet regn og vi er spændte på om vi drukner i vand og hvordan det skal gå med vores events i dag. Vi starter med at skrælle gulerødder inden ”menneskefloden” af besøgende flyder forbi vores telt. Busserne holder tæt på vores stand, og de fleste besøgende, som kommer med busserne går forbi her. På vejen snupper de en gulerod, som vi har sat frem.

I dag kommer også danserne fra dansehallerne forbi om formiddagen og lærer os ”Årets dans”. Vi knokler med at bruge nogen lidt andre sider af os selv end de sædvanlige, og det går helt godt. Det er vældig sjovt, og de mange forbipasserende bliver fanget af vores engagement. Et par stykker forsøger sig også selv med Årets dans.

Vi har et arrangement om ADHD på programmet om eftermiddagen, og der er fuldt telt.

Charlotte indleder med generel information om ADHD og Karen fortsætter med at fortælle om kostens betydning for mennesker med ADHD. Bente fortæller om hvordan kraniosakral terapeuter ser på årsager til ADHD og Nils beretter om healing. Charlotte slutter af med at give en introduktion til homøopatisk behandling af diagnosen.

Inden vores eftermiddags-event har Nils healet og senere skal Bente fortælle de trætte Folkemøde deltagere, hvad de selv kan gøre for at komme træthed eller smerter i nakke og lænd til livs. Også her var alle stole i brug og teltet var fuldt.

I løbet af dagen tiltager regnen, og vores telt er lidt som en myretue med mange mennesker tilstede. Nogen kommer ind og får oplysninger om forskellige alternative og komplementære behandlingsformer, om SundhedsRådet og skolerne, eller for at høre om kræftforeningen Tidslerne eller måske blot for at få en snack i form af en gulerod eller et par mandler med på vejen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *