3. dag på Folkemødet på Bornholm i kræftens tegn

Lørdag på Folkemødet stod i kræftens tegn i SundhedsRådet og Tidslernes stand.

Tidslerne havde en paneldiskussion, som blev indledt med at fortælle om hvad kræftforeningen Tidslerne arbejder med. Foreningen rådgiver kræftpatienter fra kræftpatient til kræftpatient, og rådgiver både om egne erfaringer med konventionel og komplementær behandling. Tidslerne gør et stort stykke frivilligt arbejde, og det er imponerende at høre om og afføder stor respekt.
Ingrid Wawra som er sundhedspsykolog og homøopat havde tidligere på eftermiddagen fortalt om sin indgangsvinkel til kræftbehandling, og om sin oplevelse på et studieophold på klinikken Clinica Santa Croce i Schweiz.

Det er spændende, at høre om andres indfaldsvinkler og personlige oplevelser. Det satte tanker i gang hos mange tilhørere, og der var mange spørgsmål og gang i debatten.

Efter debatterne i vores egen stand, når jeg at høre Fangekoret. Det blev for mig den mest rørende oplevelse. Fredag havde vi debat om ADHD og hvordan de komplementære og alternative behandlingsformer kan bruges af mennesker med den diagnose. Og så oplever jeg dagen efter en flok mænd fortælle og synge om de oplevelser de har haft som kriminelle, og fortælle om hvor svært det er at have diagnosen ADHD.

Både torsdag, fredag og lørdag havde vi travlt med at bede de besøgende på standen om at stemme på en politiker, som havde gjort sig særligt bemærket inden for alternativ og komplementær behandling i Danmark.
Vi tæller de foreløbige stemmer op, for at få en fornemmelse af, hvor det bærer henad og om vi evt. har mulighed for at få prismodtageren med til selve overrækkelsen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *