Nyhedsbrev juli 2021

Følgende nyhedsbrev er udsendt til alle medlemmer i juli 2021

Det er sommerferie for mange, og tilstandende er ved at være mere normale igen trods få restriktioner for behandlere. 

Samarbejdet med RABforum trives og der sker spændende tiltag i de fælles arbejdsgrupper. 

SundhedsRådet afholder Repræsentantskabsmøde den 20. september. 

Læs mere om det i dette nyhedsbrev. 

TILBAGE TIL MERE NORMALE TILSTANDE

Vi er ved at være tilbage til mere normale tilstande både for skoler og behandlere. Der er ikke længere krav om mundbind, men for liberale erhverv, som alternative- og komplementære behandlere hører under, er der stadig krav om coronapas frem til 1. september. 

Læs udfasningsplanen for covidrestriktioner her https://www.justitsministeriet.dk/wp-content/uploads/2021/06/Endelig-Aftale-om-yderligere-udfasning-af-restriktioner-mv.-fra-den-11.-juni-2021.pdf 

SUNDHEDSRÅDETS SAMARBEJDE MED RABFORUM

SundhedsRådet og RABforum er kommet godt igang med samarbejdet. Der er nedsat fælles arbejdsgrupper, der bl.a. arbejder med at styrke og forbedre RAB-ordninger, der arbejdes på at skabe en bedre dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed og der er nedsat en mediegruppe, som arbejder på en fælles mediestrategi og formater for vidensdeling til gavn for hele branchen. 

Derudover arbejder SundhedsRådet og RABforum sammen om konkrete sager, som er vigtigt for vores branche og det arbejde vi har sat i søen. Vi kan allerede nu mærke at samarbejdet det har styrket vores gennemslagskraft. 

REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 20. SEPTEMBER

SundhedsRådet holder repræsentantskabsmøde den 20. september kl. 10-15 i Odin Havnepark, Lumbyvej 17 F i Odense. 

Er du interesseret i SundhedsRådet arbejde, så kom med den 20. september. Her vælger vi også medlemmer af bestyrelsen og deltagere i de spændende udvalg, som vi har både i internt i SundhedsRådet og i samarbejde med RABforum. 

Det har været et meget aktivt år med en masse nye initiativer i SundhedsRådet og vi vil meget gerne fortsætte med at arbejde for en stærkere branche. Vi har brug for både behandlere, skoleledere og folk fra industrien for at kunne repræsenterer jer medlemmer bredt i vores arbejde. 

 

Vi håber se dig den 20 september. 

Varme sommerhilsener fra  

Nana Hellsten

Formand for SundhedsRådet

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *