Samarbejde med RAB-forum i fuld gang

SundhedsRådet og RAB-forum er kommet godt i gang med samarbejdet. Der er nedsat fælles arbejdsgrupper, der bl.a. arbejder med at styrke og forbedre RAB-ordninger, der arbejdes på at skabe en bedre dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed og der er nedsat en mediegruppe, som arbejder på en fælles mediestrategi og formater for vidensdeling til gavn for hele branchen. 

Derudover arbejder SundhedsRådet og RAB-forum sammen om konkrete sager, som er vigtigt for vores branche og det arbejde vi har sat i søen. Vi kan allerede nu mærke at samarbejdet det har styrket vores gennemslagskraft. 

Repræsentantskabsmøde den 20. september

SundhedsRådet holder repræsentantskabsmøde den 20. september kl. 10-15 i Odin Havnepark, Lumbyvej 17 F i Odense. 

Er du interesseret i SundhedsRådet arbejde, så kom med den 20. september. Her vælger vi også medlemmer af bestyrelsen og deltagere i de spændende udvalg, som vi har både i internt i SundhedsRådet og i samarbejde med RABforum. 

Det har været et meget aktivt år med en masse nye initiativer i SundhedsRådet og vi vil meget gerne fortsætte med at arbejde for en stærkere branche. Vi har brug for både behandlere, skoleledere og folk fra industrien for at kunne repræsenterer jer medlemmer bredt i vores arbejde. 

Vi håber se dig den 20 september. 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *