Stine Mathieu

Formand

Stine Mathieu

Jeg er uddannet Heilpraktiker - Alment praktiserende naturmediciner®  og NHT®-vejleder med klinik på Frederiksberg. Jeg arbejder især med hormonelle ubalancer, traumer, angst og ADHD i min egen virksomhed Stine Mathieu - Naturmedicin og i behandlerfællesskabet Hormonterapeuterne.

Jeg er desuden formand for Dansk Heilpraktikerforening og sidder i bestyrelsen for Dansk Selskab for Komplementær Medicin.

Jeg har arbejdet med at integrere naturmedicin på apoteker, undervist personalet og vejledt kunder, som ønsker naturmedicinsk behandling som alternativ til- eller supplement til den medicinske behandling.

Jeg har en baggrund som sundhedsjournalist og har lavet kommunikation for patientforeninger, privathospitaler og apoteker i mange år, før jeg blev behandler.

Jeg brænder for formidling og forskning. Oplysning og gennemsigtighed er vejen frem til et fælles fodslag – både mellem os behandlere – og mellem det etablerede sundhedsvæsen og alternative- og komplementære behandlere. Min vision er at alternativ og komplementær behandling bliver mere kendt og anerkendt i Danmark, og at branchen for alternativ behandling arbejder sammen for at nå dertil. Det er den vision jeg har, som formand for SundhedsRådet.