Rikke Goerlich

Bestyrelsesmedlem

Rikke Goerlich

Jeg er uddannet phytoterapeut® med tillæg i ’A Statement of Profiency in Herbal Prescribing’ fra The Australian College of Phytotherapy. Jeg er desuden uddannet kostvejleder og biopat. Siden år 2000 har jeg været ejer og leder af Urteskolen, hvor vi uddanner phytoterapeuter og har overbygningen, Funktionel Urteterapeut.

Jeg er et foreningsmenneske, og mener, vi løfter bedst i flok. Jeg har tidligere været formand for SundhedsRådet, og har også siddet i skolegruppen samt i SRAB. Yderligere har jeg haft egen klinik i
Aarhus i mange år. Jeg kan lide at formidle sundhedsforståelsen bredt og var vært på DR2’s 16 programmer ’Urt’, og har efterfølgende skrevet bøgerne Urt, din helbredende have, Ingefær, Hvidløg og Kend din urt, det gode kvindeliv med naturens medicin.

Jeg brænder for det komplementære og ser ikke vores behandlingsformer som et alternativ. En kombination af det bedste fra det konventionelle system og de behandlingsformer, der ligger udover dette, er at foretrække. Uddannelserne og dermed skolerne er fundamentet for kvaliteten af de behandlere, der skal ud og virke. Vi skal hele siden sikre et godt og højt niveau. Og, vi skal fortsætte med at udbygge vores samarbejde – både på tværs af faggrupper og på tværs af behandlerforeninger og skoler.